Alessandro International

Alessandro International is actief sinds 1989 en biedt complete producten- en verzorgingslijnen voor handen, nagels en voeten. Daarnaast levert het exclusief professioneel gereedschap dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het merk biedt een ruim kleurassortiment voor natuurlijke en kunstnagels.

Het op innovatie gerichte bedrijf ontwikkelde unieke technieken voor kunstnagels en introduceerde de softgel op de Europese markt. Met meer aandacht voor het versterken en verstevigen van de natuurlijke nagel. Het zorgde voor een revolutie in de kunstnagel wereld. Deze techniek biedt een oplossing voor 80 procent van de vrouwen die door een trage groei of dunne nagels nooit van een mooie manicure konden genieten. De softgels van Alessandro beantwoorden aan de hoogste kwaliteits- en hechtingsnormen en zijn niet schadelijk voor de nagels aangezien ze geen zuren bevatten.

Hand!Spa

De ultieme hand­verzorging voor zijdezachte handen. De Hand!Spa-formule is ontworpen door ervaren dermatologen en bekroond met de “Prix de Beauté” als Beste Hand­verzorgings­product. Het Hand!Spa-gamma biedt anti-aging handverzorgings­producten voor elke leeftijd.

Pedix Feet

Het geheim van Alessandro voor goed verzorgde voeten begint met ontgifting en ontspanning. Pedix biedt een volledig productgamma aan voor zowel professioneel als thuisgebruik, voor een optimaal effect en een perfecte pedicure.