Hand!Spa

Hoeveel tijd besteedt u eigenlijk aan uw handen? Het antwoord is 24 uur per dag. Aanraken, voelen, vastpakken - onze handen zijn de klok rond voor ons aan het werk en zijn daardoor een belangrijk deel van ons leven.

Alessandro International spreekt de taal van de handen en weet van de grote betekenis die zij voor ons leven hebben. De manier waarop wij door anderen worden waargenomen, hangt ook van het uiterlijk van de handen af - verzorgde handen en nagels horen namelijk gewoon bij een aantrekkelijk voorkomen en leggen evenzo nadruk op de natuurlijke schoonheid als een reine, perfect verzorgde teint. Net als perfect verzorgde nagels zijn de handen het visitekaartje van een vrouw en verdienen daarom bijzondere attentie. Maar één ding is zeker: Geen mooie nagels zonder perfect verzorgde handen.

De Hand!Spa productlijn:

Hand!Spa Hydrating

Al vanaf het 20ste levensjaar neemt de collageenproductie van de lichaamscellen af, de huid wordt met minder vochtigheid verzorgd en heeft steeds meer tijd nodig om te regenereren. Met de producten van de Hydrating-handverzorgingslijn van HAND!SPA wordt de huid optimaal en langdurig met vochtigheid verzorgd. De typische voortekens van vochtarme huid nemen af en de handen worden jeugdig glad en soepel.

Hand!Spa Age Complex

De veroudering van de huid is een proces dat niet gestopt, maar wel aanzienlijk verminderd kan worden. Lijnen en rimpels laten de handen ouder lijken - vaak passen zij niet bij iemands complete uiterlijk. Een mooie, gladde en volle huid ziet er daarentegen gezonder en jonger uit. De extreem vochtafgevende Age Complex-handverzorgingslijn van HAND!SPA met zeer effectieve en verzorgende ingrediënten werd speciaal voor de rijpe en veeleisende huid ontwikkeld. De handen komen zichtbaar verjongd over en zijn voelbaar gladder en zijdezacht.