Pedix Feet

Pedix Feet is een exclusieve, complete verzorgingslijn voor benen en voeten. Hier komt professionele knowhow samen met zeer effectieve, verzorgende stoffen uit de dieptes van de oceaan. De genezende krachten uit de zee hebben daarbij een weldadige uitwerking op lichaam, geest en ziel en zorgen voor een algeheel gevoel van welzijn.

Pedix verzorgingslijn:

Pedix Feet Purifying

Brandende voetzolen en overvloedige eeltvorming zijn vaak waarschuwingssignalen van een uit zijn evenwicht geraakt organisme. Een detox-behandeling en herstel de innerlijke balans zijn nodig. De stofwisseling wordt geactiveerd en het algemene welbevinden vele malen verhoogd.

Pedix Med

Speciaal ontwikkelde productlijn voor de verzorging en bescherming van probleemvoeten en -nagels. Door de micro-algen actiefbescherming wordt de celactiviteit van de huid duurzaam en de regeneratiecapaciteit duidelijk verbeterd. Bij voorkeur zouden de producten regelmatig en preventief gebruikt moeten worden, opdat de voeten en nagels steeds op zijn best beschermd en minder vatbaar voor infecties zijn. Voor het optimale behoud van de werking van de micro-alg werd van het toevoegen van synthetische geurstoffen afgezien.